Aanbevelingen:

Niels Cornelissen, uitgever bij Uitgeverij Boom

Christine heeft voor het fonds filosofie van Uitgeverij Boom uitstekend werk verricht. Voor grote boekprojecten heeft zij de eindredactie, de correctie en/of het register voor haar rekening genomen. Ze is heel helder in de communicatie, wat erg prettig werken is.
15 mei 2014

Mel Boas, fotograaf

Christine heeft een puik stukje werk afgeleverd door het verwoorden van mijn woorden in de toelichting van mijn eerste fotoboekje "Het Landschap van de Shoah". Ze heeft zeer krachtig en efficiënt de essentie weten te pakken van wat ik wilde zeggen. Ze is in staat geweest dat op een literair verantwoorde wijze op te schrijven. Hoewel ze onbekend was met het onderwerp, heeft ze zich door een stuk research kunnen inwerken op dit verhaal. Daarnaast is Christine een prettig relaxed persoon om mee samen te werken.
30 mei 2012

Tijn Boon, fondsredacteur non-fictie bij Uitgeverij Lemniscaat

Christine is een enthousiaste freelancer met wie je goed onder tijdsdruk kunt samenwerken!
10 februari 2012

Sytske Sötemann, vertaler Turkse poëzie

Christine, die pas onlangs is begonnen als zelfstandig tekstredacteur, heeft mij met haar uitstekende werk voor een Nederlands-Turks woordenboek overtuigd van haar capaciteiten in dezen. Niet alleen heeft ze zeer zorgvuldig het Nederlands (haar aandeel) geredigeerd, maar tegelijkertijd was ze in staat -ofschoon ze het Turks niet machtig is- te wijzen op inconsistenties in de vertalingen. Graag beveel ik haar dan ook aan als een getalenteerde en bekwame vakvrouw.
25 januari 2012

Dhr. Coumans, docent Nederlands

Jij kunt zo goed schrijven dat je soms bijna gelooft dat er iets zinnigs staat.
2001, 5de klas Gymnasium, Trichter College